NOĆ 3.500 EVRA: Naomi na Svetom Stefanu spavala u Đokovićevoj vili!

Manekenka uživa na Crnogorskom primorju

NOĆ 3.500 EVRA: Naomi na Svetom Stefanu spavala u Đokovićevoj vili!

Pop kultura -
U istoj toj vili nedavno su boravili i Novak Đoković i njegova supruga Jelena kada je na ovom ostrvu održano njihovo venčanje

Jedna od najpoznatijih svetskih manekenki, Britanka Naomi Kembel provela je prethodna tri dana u gradu-hotelu Sveti Stefan, a odsela je u čuvenoj Vili 118.

U istoj toj vili nedavno su boravili i Novak Đoković i njegova supruga Jelena kada je na ovom ostrvu održano njihovo venčanje. Naomi je u Crnoj Gori bila sa dečkom ruskim milijarderom Vladislavom Doroninom, a tokom boravka, kako saznajemo, retko je napuštala hotel.

Jedino je posetila restoran „Agora” i spa-centar na Kraljičinoj plaži. Obučena u farmerice, neobaveznu majicu i džemper, sa tamnim šeširom na glavi, nije skretala pažnju na sebe ni u trenutku dolaska u hotel, kada je dovezena crnim hotelskim autom marke „audi“ sa oznakama „Aman.”

Tokom boravka na ostrvu kretala se u uskom krugu ljudi sa kojima je i došla u hotel. Vila 118, koja sada nosi naziv „Sveti Stefan” najluksuzniji je apartman na Crnogorskom primorju. Noć košta oko 3.500 evra, ima dva nivoa, a najveća soba se prostire na čak 165 kvadratnih metara.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track