NOVAK ĐOKOVIĆ UZ BG FILHARMONIJU: Samo napred na SAD turneji!

Prvi put u Americi

NOVAK ĐOKOVIĆ UZ BG FILHARMONIJU: Samo napred na SAD turneji!

Pop kultura -
Sa tom emocijom, Filharmoničari kreću 4. oktobra na svoj daleki put, željni izazova i nestrpljivi da se pokažu na najelitnijim koncertnim terenima sveta

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, izrazio je podršku Beogradskoj filharmoniji koja uskoro kreće na svoju prvu američku turneju.

"Želim sreću Beogradskoj filharmoniji na njihovom istorijskom debiju u Karnegi holu, tokom američke turneje. Samo napred!", napisao je Nole na svom Tviter nalogu, koji prati blizu tri i po miliona ljudi. Tviteraši su se pridružili u navijanju za Beogradsku filharmoniju, podelivši dalje izjavu svog omiljenog tenisera.

Sport i kultura su područja koja na najbolji način prezentuju našu zemlju u svetu. Najuspešniji u svojim oblastima, Novak Đoković i Beogradska filharmonija, pokazuju da se upornost i trud uvek isplate. Sa tom emocijom, Filharmoničari kreću 4. oktobra na svoj daleki put, željni izazova i nestrpljivi da se pokažu na najelitnijim koncertnim "terenima" sveta.

Pored Novaka, poruku podrške je poslao i Vlade Divac. Preko tvitera je napisao da navija da Beogradska filharmonija osvoji i američku publiku.

Prva turneja u istoriji Beogradske filharmonije u SAD-u zakazana je za oktobar 2014. godine. Pod dirigentskom palicom šefa-dirigenta, Muhaja Tanga, orkestar će najpre nastupiti u Simfonijskom centruu Čikagu, 6. oktobra, dan kasnije, 7. oktobra, u Severans Holu u Klivlendu, zatim 8. oktobra u Muzičkom centru Stratmor u Vašingtonu, dok je veliko finale zakazano za 9. oktobar, u njujorškom Karnegi Holu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track