Novi album Radeta Šerbedžije!

Spot radio njegov sin danilo

Novi album Radeta Šerbedžije!

Pop kultura -
Nakon četverogodišnje studijske pauze od uspešnog albuma 'Ponekad dolazim, ponekad odlazim', album 'Vrijeme je, draga, vrijeme je' njegov je novi album sa pomalo intimnim pesmama

Svi ljubitelji muzičkog opusa Radeta Šerbedžije došli su na svoje jer su se u prodaji našla čak tri albuma ovog slavnog filmskog glumca, pesnika, muzičara i njegovog pratećeg benda Zapadnog kolodvora u izdanju Croatia Recordsa.

Nakon četverogodišnje studijske pauze od uspešnog albuma 'Ponekad dolazim, ponekad odlazim' koji je Rade snimio s gitaristom svetskog renomea Miroslavom Tadićem, album 'Vrijeme je, draga, vrijeme je' njegov je novi album sa pomalo intimnim pesmama.

Radetu se na albumu pridružio uigrani bend Zapadni kolodvor, a kao gosti se pojavljuju Livio Morosin, Maja Posavec, Belma Alić i Iva Štefančić..

Album je najavio singl 'Meni se dušo od tebe ne rastaje'. Za pesmu je snimljen i spot u Fažani i Peroju čiju režiju potpisuje Danilo Šerbedžija, a u spotu glume Rade Šerbedžija, Milica Šerbedžija, Filip Vidović i Adi Hanić.

http://www.youtube.com/watch?v=12h0skjz024

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track