NOVI DEČKO BILJANE SRBLJANOVIĆ: Spisateljica u zagrljaju trgovca strujom?!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Sklonila slike sa Instagrama

NOVI DEČKO BILJANE SRBLJANOVIĆ: Spisateljica u zagrljaju trgovca strujom?!

Pop kultura -
Navodno je reč o Nenadu Saviću, koji je godinama radio za Evropsku asocijaciju za slobodnu trgovinu i bio mozak svih operacija u trgovini strujom

Spisateljica Biljana Srbljanović (44) pošto se nedavno rastala od supruga Gabrijela Kelera, obrela se u zagrljaju Nenada Savića (37), inače dugogodišnjeg saradnika biznismena Vojina Lazarevića, poznatog po trgovini strujom.

Ona je nedavno postavila fotografije na Instagramu, na kojima je je u društvu pravi nepoznati muškarac. Ipak, ove fotografije je vrlo brzo obrisala, međutim, spekuliše se da je reč o novoj ljubavi. Pretpostavlja se da su fotografije uslikane na Brionima, gde je 12. jula izvedena predstava "Mali mi je ovaj grob", u režiji Dina Mustafića, po komadu Biljane Srbljanović.

Međutim, navodno je reč o Nenadu Saviću, koji je godinama radio za Evropsku asocijaciju za slobodnu trgovinu, gde je bio prvi čovek do Lazarevića i mozak svih operacija u trgovini strujom, a sada ima sličnu ulogu, samo u drugoj firmi.

Kada smo pozvali spisateljicu, ona nije bila raspoložena da odgovori na naša saznanja."Hvala, doviđenja", bilo je sve što nam je Biljana rekla i, pre nego što smo joj postavili pitanje, spustila slušalicu.

Srbljanovićeva je bila u braku sa Gabrijelom Kelerom od 2006. godine. Živela je na relaciji Beograd - Pariz, u Azejrbedžanu i gradovima u kojima je Keler bio u diplomatskim misijama.

Foto: Marina Lopičić
Foto: Marina Lopičić

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track