NOVI SPOT: Manjifiko kao Bata Živojinović!
Foto: Facebook

18. oktobra u Sava Centru

NOVI SPOT: Manjifiko kao Bata Živojinović!

Pop kultura -
Pevač poznat po hitovima "Pukni zoro", "Samo malo", "Hir aj kam hir aj go" i "Giv mi mani" u spotu je dao svoje viđenje Trokrilnog, kog je nezaboravno odigrao Bata Živojinović u ljubavnoj komediji režisera Rajka Grlića

Slovenački muzičar Magnifico (Manjifiko) snimio je kratki video omaž kultnom filmu "U raljama života", pred svoj koncert 18. oktobra u beogradskom Sava centru, gde nastupa u pratnji the Serbian Army Orchestra i uz specijalnu gošću špansku pevačicu Luz Casal (Kasal).

Pevač poznat po hitovima "Pukni zoro", "Samo malo", "Hir aj kam hir aj go" i "Giv mi mani" u spotu je dao svoje viđenje Trokrilnog, kog je nezaboravno odigrao Bata Živojinović u ljubavnoj komediji režisera Rajka Grlića iz 1984. godine.

"To je jedna od mojih omiljenih scena iz domaćih filmova, koja na najbolji način odražava jedan aspekt srpskog karaktera koji se zove kurčenje. Ta scena me duboko pogodila, sama ideja je došla tiho nezvana sama, kao svaka prava", objašnjava Magnifico.

Magnifico & the Serbian Army Orchestra (Umetnički ansambl Ministarstva odbrane Srbije "Stanislav Binički") do sada su održali 15 koncerata u Sloveniji, Italiji i Švajcarskoj, a Sava centar 18. oktobra biće "Grande finale" zajedničke saradnje započete snimanjem muzike za hit filmove i tv seriju "Montevideo".

"Beograd ima posebno mesto u mom srcu, a i cela priča je krenula odavde. Koncert će zbog svega toga biti naravno poseban! Uz the Serbian Army Orchestra, moj bend i Luz Casal, tu će biti režiser Dragan Bjelogrlić, glumci i saradnici na filmu, tako da će to u neku ruku biti zadnja klapa 'Montevidea'", najavljuje Magnifico.

Ulaznice za koncert Magnifico & the Serbian Army Orchestra u prodaji su na blagajni Sava centra i preko mreže Eventim i Ticketline, po cenama 2.500, 2.200, 1.800 i 1.500 dinara.

Magnifico & the Serbian Army Orchestra nastupili su ovog vikenda pred više od 3.000 posetilaca u italijanskom gradu Materi na festivalu "Materadio" u organizaciji državnog radija RAI 3, uz prenos uživo.

http://www.youtube.com/watch?v=lA5DG4QrY_k

http://www.youtube.com/watch?v=dhG8RdQH4Uk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja