NOVI UPRAVNICI: Manda vodi Buhu, a Brstina Atelje
Foto: Zorana Jeftić

Kurir u pravu

NOVI UPRAVNICI: Manda vodi Buhu, a Brstina Atelje

Pop kultura -
Novi direktor JDP je Tamara Vučković Manojlović, BDP Slobodan Ćustić, a Pozorišta na Terazijama Aleksandar Đaja, baš kao što smo najavili

Ono što je Kurir pisao, ponovo se obistinilo.U nekoliko tekstova smo se bavili time ko će biti na čelu pozorišta u prestonici i juče se sve desilo baš onako kao što smo predvideli dok su još trajali konkursi. Kockica u PužuSkupština grada Beograda imenovala je direktore i v. d. direktora ustanova kulture. Za upravnika Ateljea 212 postavljen je Branimir Brstina, JDP će voditi Tamara Vučković Manojlović, Aleksandar Đaja biće na čelu Pozorišta na Terazijama, Slobodan Ćustić preuzima BDP, dok će Zvezdara teatrom rukovoditi Duško Kovačević.

Za direktora pozorišta „Boško Buha“ imenovan je Milorad Mandić, Igor Bojović za upravnika Pozorišta lutaka „Pinokio“, Branislav Milićević, alijas Branko Kockica, ostaje da upravlja pozorištem Puž, a direktor Malog pozorišta „Duško Radović“ zvanično je od juče Aleksandar Rodić.Odbornici Skupštine grada za direktora Istorijskog arhiva Beograda izabrali su Dragana Gačića, Miloš Latinović će biti prvi čovek Bitef teatra, a Vladimir Mijović Dadova. Fest bez v. d.Vršilac dužnosti direktora Direkcije Festa Dragomir Dimitrijević je razrešen, a za v. d. direktora Centra beogradskih festivala na najduže jednu godinu imenovan je Milan Lazović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track