ODREKLI SE POROKA: Zvezde koje ne žele ni da liznu alkohol

Ne vole žestinu

ODREKLI SE POROKA: Zvezde koje ne žele ni da liznu alkohol

Pop kultura -
Zvezde koje su odlučile da žive zdravo i zauvek se odreknu tih poroka

Uz svet bogatih i slavnih redovno se vežu droge i alkohol, ali zaista postoje i zvezde koje su odlučile da žive zdravo i zauvek se odreknu tih poroka.Pogledajte koje su to slavne ličnosti koje nikad nećete videti s koktelom u rukama:

1. Dženifer Lopez Svetska zvezda, Dženifer Lopez, neverovatno izgleda i u četrdesetim, a to može zahvaliti strogom režimu koji uključuje zdravu hranu i fizičku aktivnost, te zabranjuje alkohol.

2. Blejk LajvliSlavna plavuša često izjavljuje kako obožava hranu, ali na alkohol ni ne pomišlja. Izlaske u klubove menja večerima pod čebetom sa suprugom Rajanom Rejnoldsom.

3. Kristin Dejvis Zgodna brineta dugo se borila sa zavisnošću od alkohola, što joj je skoro uništilo život i zato više ne želi da popije ni gutljaj alkoholnog pića.

4. Kim Katral Seksi plavuša u većini scena u seriji Sex i Grad u ruci drži koktel, ali to ne znači da i privatno pije. Zanosan izgled i nakon pedesete održavazdravim životom koji ne uključuje alkohol.

5. Dejvid Bekam Najzgodniji britanski fudbaler Dejvid Bekam uzorni je otac i suprug koji tvrdi kako godinama nije ni pomislio na čašu alkohola.

(mondo.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track