ON JE NAJPOŽELJNIJI MUŠKARAC NA SVETU: Upoznajte sve njegove bivše
Foto: AP

Njgovom šarmu nisu odolele

ON JE NAJPOŽELJNIJI MUŠKARAC NA SVETU: Upoznajte sve njegove bivše

Pop kultura -
Adam Levin se nedavno oženio sa Viktorijinim anđelom ali nikome nije jasno kako joj je to uspelo za rukom

Adam Levin, razočarao je devojke širom sveta kada je objavio da se oženio Viktorijinim anđelom Behati Prinslu. I dalje je nejasno kako je ovaj lepi anđeo uspeo da smiri velikog zavodnika koji je godinama "šetao" isključivo lepotice.

Ovo su bile njegove devojke.

Kameron DijazGodine 2009. Kameron i Adam su uslikani kako ručaju zajedno, baš nekoliko dana posle njenog raskida sa modelom Polom Skalforom. Par je ručao u čuvenom hotelu "Šato Marmon" , a namerno ili slučajno, bili su isto obučeni u džins i belu majicu. Ipak, ovo je bila kratka veza, a njih dvoje su i dalje u dobrim odnosima.

Nina AgdalAdam Levin je u jednom periodu na kratko raskinuo sa Beati Prinslu i utehu našao u, naravno, još jednoj manekenki-Nini Agdal. Adama su paparaci uslikali kako se odmara u Meksiku sa ovom plavom lepoticom i kako igraju odbojku na pesku.

Anđela Beloti Anđela Beloti je izlazila sa Adamom 2009. godine. Njih su prvi put uslikani kako se zajedno ukrcavaju na let iz Njujorka za Los Anđeles, a pre toga su viđeni kako se drže za ruke. Ipak, rastali su se posle godinu dana.

Ana Vjalistina Lepa manekenka i Adam su bili u vezi dve godine, od 2010. do 2012. Upoznali su se na zabavi magazina "Sports ilustrejtid". Rastali su se, kako Ana kaže, kao prijatelji i žele sve najbolje jedno drugom. Ipak, šuškalo se da je Adamu ovaj raskid jako teško pao.

Foto: Vikipedija
Foto: Vikipedija

Rebeka GinosKonobarica Rebeka Ginos bila je u kratkoj, ali slatkoj vezi sa Adamom 2007. godine. Navodno, upoznali su se na njenom 25. rođendanu i imali su seks isto veče. Takođe, Adam joj je rekao da misli da je najlepša devojka koju je ikada video.

Lindzi Lohan

Za Lindzi, Paris Hilton, Kirsten Danst, Natali Portman, pa čak i Mariju Šarapovu se samo šuškalo da su u vezi sa Adamom, ali to nikada nije potvrđeno.

Džeska SimpsonNavodno, 2006. godine Džesika i Adam su proveli noć zajedno u hotelu "Šato Marmon", a Džesika je jutro kasnije nosila njegovu majicu kada je izašla po kafu. Navodno, Adam je sa njom raskinuo putem sms poruke.

(žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track