(FOTO) ONAZIS LEČIO KOMPLEKSE: Naručio pa objavio gole snimke Džeki Kenedi!
Foto: AP

Nova knjiga o Kenedijevima

(FOTO) ONAZIS LEČIO KOMPLEKSE: Naručio pa objavio gole snimke Džeki Kenedi!

Pop kultura -
Grčki bogataš je fotografima dao tačno vreme i lokaciju gde će nekadašnja prva dama Amerike naći na plažama ostrva Škorpios, koji su uspeli da je slikaju

U najnovijoj knjizi o životu Kenedijevih "The Good Son: JFK Jr. and the Mother He Loved" Kristofera Andersona otkriveno je da su golišave slike nekadašnje prve dame Amerike Žaklin Džeki, koje su izazvele svetski skandal 1972. godine izazvale skandal svetskih razmera, bile zlobna kampanja njenog drugog muža Aristotela Onazisa.

Džeki se posle smrti Kenedija 1968. udala za grčkog bogataša Aristotela Onazisa, ali njihov brak nije bio idealan. Tokom njihovog četvorogodišnjeg braka, Aristotel nije krio da je vara nekadašnju prvu damu sa operskom pevačicom - Marijom Kalas, čak je i naručio fotografe da ga slikaju sa njim, a potom se čak javno hvalio: "Svi ovde znaju tri stvari o Aristotelu Onasisu. J...m Mariju Kalas, j...m Žerklin Kenedi i j...o sam bogat!"

Kako piše u knjizi, Džeki je optuživala Aristotela da zlostavljala njenog sina, i da je naziva udovicom, pa je Onazis iskoristio svoje jake veze u medijima kako bi ukaljao ugled svoje supruge. On je fotografima dao tačno vreme i lokaciju gde će je naći na plažama ostrva Škorpinos, koji su uspeli da je slikaju.

Već sledećeg dana su se u novinama pojavile slike Kenedijeve udovice - potpuno gole, Džeki je tako dobila nadimak "žbunić od milion dolara".

 foto HUSTLER MAGAZINE, PROVIDED BY LFP PUBLISHING GROUP, LLC
foto HUSTLER MAGAZINE, PROVIDED BY LFP PUBLISHING GROUP, LLC

Posle toga je podneo zahtev za razvod. Međutim, to je bio samo poslednji udarac, jer je njihov brak od početka bio potpuno disfunkcionalan, piše autor.

 Foto HUSTLER MAGAZINE, PROVIDED BY LFP PUBLISHING GROUP, LLC
Foto HUSTLER MAGAZINE, PROVIDED BY LFP PUBLISHING GROUP, LLC
http://www.youtube.com/watch?v=mQvlyCKwavI

(Daily News)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track