One su ulovile milijardere
Foto: Kurir Štampano

Našle sreću pored žešćih lovatora

One su ulovile milijardere

Pop kultura -
Neke poznate dame, iako su i same uživale u luksuzu, imale su sreću da pronađu muškarca svog života uz koga se neće brinuti za budućnost

Para na paru ide Neke slavne dame, uprkostome što im u životu nije manjkalo novca, skrasile se pored bogatih muškaracaOne su okružene luksuzom svaki dan, njihovi zahtevi ne poznaju limite, mogu da putuju gde god hoće i kad god požele, imaju ljude koji rade za njih i ne nedostaje im ama baš ništa... To je život skoro svakog milijardera, ali i njihovih supruga. Neke poznate dame, iako su i same uživale u luksuzu, imale su sreću da pronađu muškarca svog života uz koga se neće brinuti za budućnost.

Salma Hajek i Fransoa-Henri PinoSlavna glumica udala se za francuskog milijardera Fransoa-Henrija Pinoa, koji je direktor i vlasnik kompanije koja stoji iza nekoliko luksuznih i skupih brendova. Par ima i ćerkicu Valentinu i svi zajedno uživaju u bogatstvu koje se procenjuje na 15,7 milijardi dolara.

El Makferson i Džefri SoferJedan od najzgodnijih bivših supermodela El Makferson prošle godine se udala za milijardera Džefrija Sofera. On je inače izvršni direktor kompanije „Ternberi asošijejts“, koju je osnovao njegov otac Donald. Bave se izgradnjom poslovnih zgrada, šoping-centara i hotela, a njegovo bogatstvo procenjuje se na milijardu dolara.

Holi Valans i Nik KendiAustralijska pevačica, glumica i model Holi Valans udala se za britanskog milijardera Nika Kendija, koji upravlja nekretninama i kompanijom za dizajn enterijera „Kendi i Kendi“, koju vodi sa svojim bratom. Utemeljili su i londonski Van hajd park, koji je ujedno i najskuplji kompleks stanova na svetu. Njegovo bogatstvo se procenjuje na 1,1 milijardu dolara.

Dženet Džekson i Visam el ManaMuzička zvezda i sestra pevača Majkla Džeksona 2012. godine tajno se udala za milijardera Visama el Manu, investitora čije je bogatstvo procenjeno na milijardu dolara. On je direktor kompanije „El mana ritejl grup“, koja ima licencu za prodaju „Kavalijevih“ i „Armanijevih“ proizvoda na Srednjem istoku i jedan je od najbogatijih investitora na tom području.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track