Ovo su poslednje reči Elvisa Prislija!
Foto: Printskrin

Verenica otkrila

Ovo su poslednje reči Elvisa Prislija!

Pop kultura -
Idem u kupatilo da čitam, bile su poslednje reči Elvisa Prislija koje je uputio svojoj verenici Džindžer Alden rano ujutru 16. avgusta 1977. godine

Verenica kralja Elvisa Prislija nikada se nije oglašavala niti je davala intervjue o Elvisu, ali u autobiografiji otkriva njegove poslednje reči i kako ga je našla u kupatilu.

"Idem u kupatilo da čitam", bile su poslednje reči Elvisa Prislija koje je uputio svojoj verenici Džindžer Alden rano ujutru 16. avgusta 1977. godine.

Kralj nije mogao da zaspi, a nije želeo da uznemirava svoju kraljicu koja će mu uskoro postati žena.

"Ok, ali nemoj da zaspiš unutra - rekla mu je Džindžer. Ona je otišla da spava i ostavila je upaljenu lampu pored kreveta kada se bude vratio.

Kada se probudila nekoliko sati kasnije, primetila je da je lampa još uvek upaljena, kucala je na vrata od kupatila, zvala ga je i na kraju je otvorila vrata i ušla u kupatilo.

U njenim memoarima, "Džindžer i Elvis", Alden koja sada ima 57 godina, još uvek ima slomljeno srce i piše o nekim detaljima iz života sa "Kraljem".

Otkriva da ga je našla kako klači na podu, sa rukama preko lica, u poziciji koja je bila groteskna, kao da se molio. Džindžer se sagla da ga dodirne, ali on je bio već potpuno hladan:"Ošamarila sam ga nekoliko puta, izgledalo je kao da je udahnuo vazduh kada sam mu okrenula glavu", rekla je Džindžer u jedinom intervju koji je ikada dala. Pokušala je da mu otvori oči, ali one su bile potpuno crvene.Nisam želela da mislim da je mrtav, Bog ne bi želeo da ga uzme tako rano. Pritisla je dugme za interfon i zvala je pomoć:"Elvis se onesvestio", vrisnula je.Doktori su naknadno ispričali da čak i da je Elvis vikao za pomoć, Džindžer ga ne bi čula jer joj je Elvisov doktor dao pilule za spavanje koje su bile veoma jake.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track