PLEJBOJ ZEČICA: Emili ima sve u životu, a ipak je odlučila da se skida za novac
Foto: Facebook

Pronašla se u ulozi modela

PLEJBOJ ZEČICA: Emili ima sve u životu, a ipak je odlučila da se skida za novac

Pop kultura -
Iako je vaspitana da postane pristojna mlada dama, i to u školi koju je pohađala i sama vojvotkinja od Jorka, Emili Šo je ipak odlučila da ne želi da bude 'dobra devojka'.Školsku uniformu je zamenila seksi vešom i postala prva Britanka na duplerici Plejboja posle čitave jedne decenije
1 / 3 Foto: Facebook

Emili Šo, koja sada ima 23 godine, kao tinejdžerka pohađala je prestižnu Hurst Lodž školu. Njeno otac je vlasnik trkačkih konja i radi kao direktor prodaje u vodećoj agenciji za nekretnine. Majka joj je instruktor joge.

Oba roditelja podržala su Emilinu želju da se oproba kao model, međutim, nisu znali da će otići pravo u naručje osamdesetosmogodišnjeg Hju Hefnera i završiti na Plejbojevoj duplerici.

Škola u koju je Emili išla stvorila je mnoge britanske dame – Saru, vojvokinju od Jorka ali i televizijsku voditeljku Emu Forbs. Kako se Emili od stidljive i umerene srednjoškolke pretvorila u seksi sekretaricu na duplerici? Sve do svoje 18. godine, ova devojka je bila mirna, povučena, sa protezom i ravna „kao daska". Kaže da je kasnila u svemu, pa i u odrastanju.

Počela je da radi razne poslove, a u svet modeling uvela je prijateljica koja se obučavala za šminkerku i kojoj je bio potreban model za jedno snimanje.Ovaj posao joj se veoma dopao, a svidela se i ona sama sebi, pa je počela da uživa u golišavim snimanjima. Sam Hju Hefner ju je na kraju pozvao da provede mesec dana u Plejboj vili i postane devojka jula meseca.

(dnevno.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track