POHVALILA SE: Kim Kardašijan oslabila 3 kilograma!
Foto: Instagram

Odmah slikanje

POHVALILA SE: Kim Kardašijan oslabila 3 kilograma!

Pop kultura -
Kako izgleda malo mršavija starleta, možemo da vidimo na Instagramu

Otkako je pre 13 meseci postala mama, Kim Kardašijan vredno radi na gubljenju kilograma koje je dobila u trudnoći. Njen poslednji rezultat na tom putu su izgubljena tri kilograma za dve nedelje. Kako izgleda malo mršavija starleta, možemo da vidimo na Instagramu.

"Ne treba mi fotošop", prokomentarisala je Kim. Kako su otkrili njeni prijatelji, Kim je prezadovoljna kako se odvija njena dijeta i ima osećaj "da je postigla važan cilj".

Ne odustaje od daljeg mršavljenja jer joj je namera da izgubi 10 kilograma. Da je postala sve svesnija svoje težine, govori i njena nedavna izjava "Da li i vi, ostale nove mame, primećujete da vam telo nije isto? Drugačijeg oblika? Uhhh, moju kukovi i guza su ogromni sada! A bili su veliki i pre trudnoće. Sada, sa malo manje kilograma, njena samouverenost se vraća, pa je rilaiti zvezda nedavno pozirala za kampanju kozemtičke linije "Kardashian Beauty".

Sudeći prema novom izgledu Kim, starleta ima i novog uzora, Gabi Greko (25), američku manekenku, rialiti i tv zvezdu, koja je poznata po nošenju pretesnih korseta.

Obim struka bivše partnerke Džefrija Edlestena, australijskog milijardera, iznosi samo 51 centimetar, a u korsetu, kako je otkrila, spava svake noći. Ne bi nas začudilo ni da ovu vrstu "vežbanja" primenjuje Kim. Spavanje u korsetu primenjivala je i Džesika Alba koja je nakon porođaja tri meseca noći provodila u pretesnom korsetu. Bilo je to "brutalno" iskustvo.

(Žena Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track