POKREĆE SVOJU RELIGIJU: Kanje Vest želi da podigne crkvu Kim Kardašijan!
Foto: Rojters

Ne staje

POKREĆE SVOJU RELIGIJU: Kanje Vest želi da podigne crkvu Kim Kardašijan!

Pop kultura -
Kanje namerava da svojoj supruzi izgradi građevinu po uzoru na poznatu katedralu La Sagrada Familia u Barseloni, tvrdi izvor

Kanje Vest namerava da svojoj supruzi izgradi građevinu po uzoru na poznatu katedralu La Sagrada Familia u Barseloni.

"Uvek je želeo nešto slično za svoju porodicu, crkvu u kojoj bi se obavljala venčanja, krštenja i porodične sahrane", tvrdi izvor blizak američkom hiphoperu.

Muž starlete Kim Kardašijan, ne prestaje da nas iznenađuje sumanutim idejama, pa se sada priča da namerava svojoj supruzi da podigne katedralu, kao i da je za ovaj projekat, za koji mu je uzor čuvena La Sagrada Familia u Barseloni, već izdvojio pet miliona dolara!

"Svaki put kada je bio u Barseloni i posetio čuvenu katedralu, Kanje je ostao bez daha. Uvek je želeo nešto slično za svoju porodicu, crkvu u kojoj bi se obavljala venčanja, krštenja i porodične sahrane. Na prozore planira da stavi svoj lik uz ćerkicu Nort i suprugu Kim", otkriva jedan od Vestovih prijatelja koji dodaje da je Kanje svestan da grandiozni projekat koji je on zamislio zahteva mnogo više novca od početnih pet miliona dolara.

"Vest očekuje da će obožavaoci pomoći tako što će donirati novac. On želi da njihova crkva postane mesto koje će ljudi obilaziti, kao i da pokrene vlastitu religiju", zaključio je izvor blizak američkom hiphoperu.

Foto AP
Foto AP

(The National Enquirer)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track