POSLEDNJE ZBOGOM: Prijatelji se pesmom oprostili od Džoun Rivers
Foto: Beta Ap

Glamurozno je živela, tako je i sahranjena

POSLEDNJE ZBOGOM: Prijatelji se pesmom oprostili od Džoun Rivers

Pop kultura -
TV voditeljku koja je preminula u petak u 82. godini brojne svetske zvezde ispratile na večni počinak
1 / 5 Foto: Beta Ap

Džoun Rivers je u svojoj knjizi opisala kakvu sahranu želi, a njena ćerka Melisa joj je tu želju donekle ispunila.Slavna voditeljka, koja je preminula u petak u 82. godini, sahranjena je juče u Njujorku. Domaćica šoua „Modna policija“ živela je glamurozno, pa je u tom stilu protekao i njen pokop. Veliki broj slavnih ličnosti došao je da oda poslednju počast komičarki koja je bila britkog jezika i nikog nije štedela. To joj niko nije zamerao.

Neutešna... Ćerka Melisa Rivs sa sinom
Neutešna... Ćerka Melisa Rivs sa sinom

Džounin kolega Hauard Stern održao je besedu, glumica s Brodveja Odra Mekdonald otpevala je pesmu „Smile“, a gajdaši iz Njujorške policije svirali su „New York, New York“. Hor njujorških gejeva otpevao je više hitova s Brodveja, među kojima „Hey Big Spender“. O Džoun Rivers govorili su i njena koleginica Debra Norvil, bliska prijateljica Mardži Stern, kolumnistkinja Sindi Adams i ćerka Melisa.

Vupi Goldberg
Vupi Goldberg

Poslednjem ispraćaju televizijske zvezde prisustvovao je veliki broj poznatih. Tu su bile komičarke Keti Grifin, Vupi Goldberg i Rozi O‘Donel, prijateljica Keli Ozborn, glumica Sara Džesika Parker s mužem Metjuom Broderikom i još mnogo holivudskih zvezda.Riversova je umrla posle nedelju dana provedenih u veštačkoj komi, koju su izazvali lekari jer je dobila gušenje tokom operacije glasnih žica. Njena karijera trajala je više od 50 godina i tokom tog perioda nikada nije ublažila svoj nastup. Imala je spremne uvrede za sve rase, polove i ubeđenja. Ismevala je u svojim nastupima razne zvezde, od Elizabet Tejlor do Majli Sajrus, a nastavila je da se pojavljuje na televiziji i posle 80. rođendana. Tokom života nikad nije prestajala da radi.

Sara Džesika Parker s mužem Metjuom Broderikom
Sara Džesika Parker s mužem Metjuom Broderikom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track