PREVIŠE SEKSI: Ruskinji zabranili da pleše s oženjenim muškarcima!
Foto: Facebook

Rasturačica veza

PREVIŠE SEKSI: Ruskinji zabranili da pleše s oženjenim muškarcima!

Pop kultura -
Kristina Rihanof rastavila je tri veze plesnih partnera u šou 'Strictly Come Dancing', zbog čega više neće dobijati zauzete partnere

Kristina Rihanof rastavila je tri veze plesnih partnera u šou 'Strictly Come Dancing', zbog čega više neće dobijati zauzete partnere.

Zamislite situaciju: imate supruga ili dečka, kako vam god odgovara. Dugo ste zajedno. On je zvezda i ponude mu da učestvuje u plesnom šou. Mesecima trenira ples i dane provodi s partnerkom vežbajući plesne korake. Malo pomalo, njih dvoje se zaljube, ostavi vas i započne vezu s njom.

Upravo se to događalo ženama čiji su partneri u šou 'Strictly Come Dancing' plesali s Kristinom Rihanof (37). Plavokosa Ruskinja toliko je popularna da njeni obožavatelji šou gledaju samo zbog nje. Ipak, Kristina ima slabost rasturanja veza pa su na BBC-ju morali da reaguju - lepotica će odsad u showu plesati samo sa slobodnim muškarcima.

Muškarci koji su se 'zapleli u Kristininu mrežu' su Joe Calzaghe (42) i Vinsent Simon (35). Vinsent je profesionalni plesač koji nije odoleo Kristininim čarima, a Joe je penzionisani bokser. Obojica su zbog nje ostavili svoje devojke.

Prošle godine je u showu plesala s ragbistom Benom Kohenom (36) koji je nedavno objavio da se razvodi od supruge Abi s kojom je bio 11 godina. Abijina majka Kohena je u podzemnoj železnici videla kako se grli s Kristinom.

http://www.youtube.com/watch?v=uo3amlDR5-8
http://www.youtube.com/watch?v=duVRwAsTr28

(24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track