PRINUDNO U LUDNICI: Amanda Bajns optužila oca da joj je ugradio čip i silovao je!

Već bila na lečenju

PRINUDNO U LUDNICI: Amanda Bajns optužila oca da joj je ugradio čip i silovao je!

Pop kultura -
Pre nekoliko meseci punila je novine svojim izjavama i odlukama, a drama se nastavlja. Mlada glumica sada je hospitalizovana

Mlada glumica Amanda Bajns odvedena je na lečenje u bolnicu u Los Anđelesu. Njeni roditelji prisilili su je na lečenje i biće tamo zadržana minimalno 72 sata, a lečenje se može i produžiti.

Ovaj potez Amandinih roditelja je reakcija na nedavne ispade na društvenim mrežama jer je Amanda optužila oca za seksualno zlostavljanje. Kasnije se opet oglasila na Tviteru, izbrisala post i objavila još jedan još uznemirujući.

"Moj tata nikada nije učinio te stvari. Mikročip u mojoj glavi me naterao da to kažem. Ali on je naredio da me mikročipuju", napisala je i poručila kako "nije luda".

Da se nešto ozbiljno događa s nekadašnjom dečjom zvezdom videlo se pre nekoliko meseci kada je počela s plastičnim operacijama i uznemirujućim izjavama. Njena majka Lin Bajns odbacila je njene optužbe o zlostavljanju.

Amanda je već bila na psihijatrijskom lečenju 2013., a godinu ranije je dva puta uhapšena zbog posedovanja droge i zbog vožnje u pijanom stanju.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track