PRIZNANJE FONDACIJE: Karići nagradili Putina!
Foto: Damir Dervišagić

Svečanost u Narodnom pozorištu

PRIZNANJE FONDACIJE: Karići nagradili Putina!

Pop kultura -
Među nagrađenima su i Željko Mitrović, Dragan Bjelogrlić, Rambo Petković...
1 / 4 Foto: Damir Dervišagić

Fondacija „Braća Karić“ dodelila je u Narodnom pozorištu nagrade ličnostima koje su doprinele afirmaciji Srbije, a među njima se našao i ruski predsednik Vladimir Putin, koji je nagrađen za humanost, jačanje mira, saradnje i prijateljstva među narodima!

Primio nagradu u Putinovo ime... Aleksandar Čepurin
Primio nagradu u Putinovo ime... Aleksandar Čepurin

Zvanice je pozdravila Milanka Karić, supruga osnivača nagrade Bogoljuba Karića, koja je objavila da je svečanost posvećena sećanju na žrtve Velikog rata. Laureati su i Dragan Bjelogrlić, Dejan Petković Rambo, Željko Mitrović, pisac iz Bakua Eljčin Iljas Efendijev i član SANU i slavista iz Belorusije Ivan Aleksijevič Čorota.

Pozdrav... Milanka Karić
Pozdrav... Milanka Karić

- Posle 20 godina mogu da kažem da je BK TV bio bolji od Pinka - rekao je Željko Mitrović.Po želji Bogoljuba Karića, izvedena je numera „Pukni, zoro“ iz filma „Montevideo, bog te video“.Predsednik Rusije nije mogao lično da primi priznanje, a preko ambasadora u Beogradu Aleksandra Čepurina poručio je da stiže u naš glavni grad na obeležavanje 70-godišnjice oslobođenja srpske prestonice i da poziva Tomislava Nikolića da sledeće godine bude u Moskvi, na proslavi Dana pobede nad fašizmom. Nagrade su uručili Dragomir i Gordana Karić, a u prvim redovima viđeni su Ljubivoje Ršumović, Bora Dugić, Željko Vasić, Dušan Savić, Danijela Martać i drugi.

Gosti... Marina i Dušan Savić
Gosti... Marina i Dušan Savić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track