PROBLEMI U BRAKU: Razvodi se Gven Stefani?!

Ponestalo hemije

PROBLEMI U BRAKU: Razvodi se Gven Stefani?!

Pop kultura -
Prema navodima jednog američkog portala hemija između ovog omiljenog poznatog para polako nestaje i to je glavni razlog zašto Gven i Gavin razmišljaju o razvodu

Iako je teško poverovati, neki strani mediji pišu o tome da pevačica Gven Stefani i njen suprug Gavin Rosdejl imaju problema u braku

Prema navodima jednog američkog portala hemija između ovog omiljenog poznatog para polako nestaje i to je glavni razlog zašto Gven i Gavin razmišljaju o razvodu. Bračni par, koji ima troje dece, već duži period ne živi zajedno i retko se viđaju.

Izgleda da nedavno rođenje trećeg sina nije uspelo da povrati harmoniju u njihov život. Ipak, Gven i Gavin će zajedno sarađivati u muzičkom takmičenju "The Voice“ gde su oboje postavljeni za sudije šoua. Možda ova saradnja supružnika popravi odnose i povrati hemiju?

Par je u braku već jedanaest gpodina i imaju tri sina, osmogodišnjeg Kingstona, petogodišnjeg Zumu i petomesečnog Apola.

Gavin ima još jedno dete, nakon što je 2004. godine DNK testom utvrđeno da je otac četrnaestogodišnje devojčice Dejzi koju je dobio sa pevačicom Perl Lovi.

(Super žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track