PRVE FOTOGRAFIJE SA VENČANJA: Ovako je bilo na svadbi Anđeline i Breda!

Bez paparaca i velike buke

PRVE FOTOGRAFIJE SA VENČANJA: Ovako je bilo na svadbi Anđeline i Breda!

Pop kultura -
Deca su dekorisala venčanicu koja je bila jednostavna bela od satena, sa crtežima dece po njoj, koju je uradio Versačijev najbolji krojač Luiđi Masi

Glumački par Anđelina Džoli i Bred Pita venčao se prošle nedelje u Francuskoj. Svadba je bila privatna i prisustvovali su joj porodica i prijatelji. Prethodno su Pit i Džoli pribavili dozvolu za sklapanje braka od lokalnog kalifornijskog sudije, a taj isti sudija je upravljao ceremonijom u Francuskoj. Svadbi su prisustvovala i deca slavnog para, a sada su prvi put predstavljene slike mlade i mladoženje u magazinu Pipl.

Deca su dekorisala venčanicu koja je bila jednostavna bela od satena, sa crtežima dece po njoj. Versačijev najbolji krojač Luiđi Masi sašio je haljinu u koju je ušio dečije crtane radove.

"Luiđi mi je kao porodica i ne bih mogla da zamislim da mi bilo ko drugi pravi haljinu", rekla je mlada. Anđelina je dodala da su želeli da dan bude bez paparaca i medija, kao i bez velike buke. Jednostavno, želeli su jedan divan porodični dan sa puno osmeha i radosti - to su i dobili.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track