Rada Đuričin: Srbiji je potrebno kulturološko uzdizanje
Foto: Dragan Kadić

Nušićijada u Ivanjici

Rada Đuričin: Srbiji je potrebno kulturološko uzdizanje

Pop kultura -
Moramo da se prilagođavamo situaciji u kojoj se nalazimo, ali sam sigurna da će se dogoditi mnogo lepih stvari, uprkos tome što prolazimo kroz tranziciju u svim oblastima života, rekla je glumica

IVANJICA - Srbiji je potrebno više pozorišnih predstava, kulturološkog uzdizanja i ljubavi, ocenila je danas glumica Rada Đuričin na Nušićijadi u Ivanjici.

"Moramo da se prilagođavamo situaciji u kojoj se nalazimo, ali sam sigurna da će se dogoditi mnogo lepih stvari, uprkos tome što prolazimo kroz tranziciju u svim oblastima života", rekla je Đuričinova, ističući da nije malodušna jer je sigurna da Srbija neće propasti.

Poznata glumica je najavila nov projekat koji sprema sa Ljubišom Ristićem, a komad bi, kako kaže, trebalo uskoro da se pojavi na sceni.

"To je priča o 18-godišnjoj Amerikanki koja je vezama i kontaktima učinila puno za dobrobit srpskog naroda, koja će dočarati odnos između dve zemlje kroz priču koja ide od velike ljubavi pa sve do mržnje, kao i bombardovanja", rekla je ona.

Đuričin je sinoć u okviru progama Nušićijade nastupala u Kabareu "Humor jedne dame", za koji kaže da je omaž Momi Kaporu, izuzetnom čoveku koji je na svoj način govorio o svemu što nas okružuje.

"Nisam prvi put u Ivanjici, ali sam prvi put na festivalu, očarana sam njime, manifestacija je zaista sjajna", zaključila je glumica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track