RAJKO DUJMIĆ O BIVŠIM KOLEGAMA: Kad čačkaš po kaki, ona više smrdi!

Skandal u Novim fosilima

RAJKO DUJMIĆ O BIVŠIM KOLEGAMA: Kad čačkaš po kaki, ona više smrdi!

Pop kultura -
Sedim u kafiću, svi me začuđeno gledaju, ali nemam za čime da žalim. Pesme su da se izvode, a ne da stoje u fiokama. Dao Bog da ih što više sviraju, rekao je Rajko Dujmić

Sanja Doležal (51), Marinko Colnago (72) i Vladimir Kočiš Zec (66) rekli su da više ne mogu da rade s Rajkom, jer već tridesetak godina vodi bitku szavisnošću.

To je, dodali su, i bio razlog raspada benda početkom devedesetih. Rajko, pak, nije želeo da govori govori loše o bivšim kolegama.

"Važno je kako nastaviti dalje. Nije mi namera da ponižavam frizerske salone, ali neću biti materijal tračevima na takvim mestima. Znate onu narodnu: Kad čačkaš po kaki, ona još više smrdi", rekao je Dujmić.

On je dodao da svaka priča ima svoj kraj, a na koncert u Beograd nije otišao jer tamo nema šta da traži, a kod kuće ionako ima previše obaveza. Rajko kaže kako ga je nedavno jako iscrpeo rad za novi hrvatski film i da je četiri puta završio u Hitnoj pomoći zbog astme koja mu se vratila. Bolest ga ipak ne koči u planovima.

"Džiboni i ja radimo na CD-u duhovne muzike. Velika mi je želja napisati i misu za mlade", kaže Dujmić i dodaje: "Imam mnogo trka u nogama i to mi daje kondorova krila. Nisam nekakav kolibrić. Teško se dižem, no kad se dignem, ostajem na visini. Ne brinite za mene, biću ja dobro", rekao je Rajko Dujmić.

Foto Dado Đilas
Foto Dado Đilas

(Jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track