RAZVOD POSLE 23 GODINE: Kris Džener predala papaire za razvod!
Foto: Printskrin

Kraj braka

RAZVOD POSLE 23 GODINE: Kris Džener predala papaire za razvod!

Pop kultura -
Majka Kim Kardašijan je navela kako su se njih dvoje razišli još u junu prethodne godine, a kao razlog razdvajanja navela je nepomirljive razlike

Kris Džener odlučila je da stavi tačku na brak dug 23 godine sa suprugom Brusom Dženerom i s tim razlogom predala je papire za razvod braka.

Ona je u tim papirima navela kako su se njih dvoje razišli još u junu prethodne godine, a kao razlog razdvajanja navela je „nepomirljive razlike“. Kris je navodno zatražila da zadrži sav nakit i imovinu koje je stekla pre razvoda, a sve ostalo podeliće kasnije. Ona je takođe zatražila da ona i Brus imaju zajedničko starateljstvo nad njihovom maloletnom ćerkom Kajli.

Kris i Brus ostali su u prijateljskim odnosima i puno vremena provode zajedno. "Uvek ćemo imati puno ljubavi i poštovanja jedni za druge. Iako smo razdvojeni, uvek ćemo ostati najbolji prijatelji, a kao i uvek, naša porodica će ostati naš prioritet", izjavili su za medije.

Zvezde realiti šoua "Keeping Up With the Kardashians“ zajedno imaju dvoje dece, a Kris ima četvoro dece s prvim suprugom Robertom Kardašijanom, dok Brus ima još četvoro dece iz prvog i drugog braka. Podsećamo, iako razdvojeni, oni su u aprilu proslavili 23. godišnjicu braka.

"Srećna godišnjica jednom od najboljih muškaraca koje poznajem“, napisala je Kris tada.

Foto: AP
Foto: AP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track