ROBIN NIJE HTEO DA SE UBIJE: Pravio je planove za budućnost!
Foto: Rojters

Samoubistvo na mah

ROBIN NIJE HTEO DA SE UBIJE: Pravio je planove za budućnost!

Pop kultura -
Ispitivao je sve o projektima koji ga čekaju, o honorarima, o planovima realizacije. Sve ga je zanimalo. Čovek koji planira da se ubije sigurno se ne bi tako ponašao

Robin Vilijams nije planirao da se ubije. Štaviše, čuveni glumac je, nekoliko sati pre no što se obesio u svom domu u Kaliforniji, pravio planove za buduće projekte.

Kako je izjavio izvor blizak porodici čuvenog glumca, Robin mu je dan ranije izjavio da ima nekoliko ozbiljnih poslovnih planova i bio je veoma koncentrisan i ozbiljan. Izvor je Vilijamsa ispitivao o planovima, a glumac je odgovarao, i ništa nije ukazivalo na to da bi već sutradan mogao da izvrši samoubistvo."Bio je često nesrećan, ali to nije ništa bilo neobično. Ali to nije bilo ništa čudno. Svi imamo takve trenutke", rekao je taj prijatelj i dodao da je odluku o samoubistvu glumac sigurno doneo u trenutku teškog rastrojstva, kao i da najverovatnije nikada neće biti otkriveno šta ga je navelo da u trenutku odluči da sebi oduzme život.

Vilijams se nije planirao ubiti, već je to učinio sasvim spontano, dodaje. Nekoliko sati pre nego što je oduzeo život razgovarao je s prijateljem o poslovnim planovima.

"Bio je jako angažovan. Ispitivao je sve o projektima koji ga čekaju, o honorarima, o planovima realizacije. Sve ga je zanimalo. Čovek koji planira da se ubije sigurno se ne bi tako ponašao, bilo bi mu svejedno", ispričao je prijatelj.

Porodica i prijatelji glumca policiji su rekli da Robin nikad davao nikakve znakove da želi da se ubije i njegov čin je sve šokirao. Na taj ga je potez, dodaju, potaknulo nešto što se dogodilo neposredno pre nego što je pokušao da preseče vene i potom se obesio, a niko ne zna šta je to bilo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track