Šaja Lebuf na sudu jer je išamarao glumca!
Foto: AP

Pokušaće nagodbu

Šaja Lebuf na sudu jer je išamarao glumca!

Pop kultura -
Glumac se pojavio pred sudijom, gde se suočio sa brojnim optužbama za kriminalno i nasilničko ponašanje, narušavanje reda i mira, a očekuje ga i moguća zatvorska kazna

Mlada zvezda filmske sage "Transformersi" Šaja Lebuf pojavio se pred sudom u Njujorku, po optužbi da je prethodnog meseca šamarao i pljuvao glumce Brodvej teatra.

Vidno uznemiren, glumac se pojavio pred sudijom, gde se suočio sa brojnim optužbama za kriminalno i nasilničko ponašanje, narušavanje reda i mira, a očekuje ga i moguća zatvorska kazna.

Prema rečima njegovih branilaca, Šaja će pokušati sve ne bi li izborio nagodbu sa tužilaštvom. U prilog tome ide i činjenica da se glumac dobrovoljno prijavio na odvikavanje od alkohola, ali i besa. Ovo je bio samo poslednji u nizu Šajinih ispada.

Početkom godine, potukao se u baru sa nepoznatim čovekom, naočigled brojnih svedoka. Zatim se na premijeri svog filma "Nimfomanka" crvenim tepihom prošetao sa papirnom kesom na glavi, što je izazvalo čuđenje svih. Kada su ga pitali o eksplicitnim scenama seksa koje je snimio u pomenutom filmu, odgovorio je totalno nejasno.

"Kada galebovi prate čamce i brodove misle da će neko baciti sardine u more. Hvala vam", rekao je on i otišao usred konferencije. Inače, ovo je ista rečenica koju je 90-ih, nakon jednog od isključenja, rekao Erik Kantona.

Šaja Lebuf (28) proglašavan je za mladu nadu Holivuda, zahvaljujući neospornom glumačkom talentu, ali u poslednje vreme u centar pažnje dolazi zahvaljujući ekcesima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track