ŠARLIZ TERON I ŠON PEN: Venčaćemo se i usvojiti dete
Foto: Rojters

Rešili da ljubav uskoro krunišu brakom

ŠARLIZ TERON I ŠON PEN: Venčaćemo se i usvojiti dete

Pop kultura -
Iako se deca slavnog glumca ne slažu sa očevim izborom buduće supruge, glumac nikad nije bio srećniji i jedva čeka da se oženi
1 / 2 Foto: Rojters

Iako su u vezi samo osam meseci, glumci Šarliz Teron (38) i Šon Pen (53) zapravo se poznaju se i druže već punih 18 godina. Ovaj par odlučio je da svoju ljubav uskoro kruniše brakom i da usvoje dete.- Šarliz je svakako planirala da ima još jednog mališana - rekao je izvor. Lepa glumica već ima usvojenog sina Džeksona (2), koji Šona doživljava kao oca.Venčanje bi, navodno, trebalo da se održi u Južnoj Africi, zemlji u kojoj je Šarliz rođena.Nikad nisam bila srećnijaIako nerado govori o privatnom životu, glumica je na tu temu ipak rekla nekoliko rečenica.- Veza sa Šonom desila se spontano i u pravom trenutku, i to je nešto što je moj život promenilo nabolje. Ljudi koji me vole vide da sam sad mnogo pozitivnija, tolerantnija i nasmejanija. Presrećna sam, zaista - rekla je Šarliz.Između ostalog, ona je dala do znanja i šta misli o venčanjima:- Nikad nisam sanjala o beloj haljini. A što se tiče venčanja drugih, mislim da je to lepo za sve sem za mladence. To bi trebalo da bude slavljenje njihove ljubavi, a sve što vidite je par koji se ceo dan i noć trudi i brine o tome da drugima bude dobro - objasnila je glumica.

Zaljubljeni par jedno drugom pokazuje nežnost na svakom koraku
Zaljubljeni par jedno drugom pokazuje nežnost na svakom koraku

Neko ipak kvari romansuIako je osvojila Šonovo srce, Šarliz nije tako dobro prošla kod njegovo dvoje dece, ćerke Dilan (22) i sina Hopera (20) iz Šonovog braka s Robin Rajt. Oni smatraju da je ona tupava, dosadna i površna, za razliku od njihove majke, koja je intelektom mnogo iznad nje.Glumica se svojski trudi da osvoji njihove simpatije, pa neprekidno zbija šale, koje njima uopšte nisu duhovite, pa se više smeju njoj nego šalama. Čak su joj dali i pogrdan nadimak, iako ih je ona zamolila da je zovu imenom.Međutim, Šonu se ne obazire na to jer je siguran da je Šarliz ljubav njegovog života.(N. B.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track