SATIRA KOJA JE RASPLAKALA SVET: Silvester Stalone poginuo u saobraćajki!

Lažna vest

SATIRA KOJA JE RASPLAKALA SVET: Silvester Stalone poginuo u saobraćajki!

Pop kultura -
Glumac je krenuo na odmor, a identifikovali su ga po ličnoj karti koja je pronađena na licu mesta, pisalo je u vesti koja je šokirala fanove

Silvester Stalone poginuo je u saobraćajnoj nesreći dok je putovao na odmor, glasila je vest o smrti slavnog glumca koja je potresla Holivud, ali na sreću reč je o još jednoj lažnoj vesti o smrti poznatih.

Vest je objavljena 25. avgusta na jednom satiričnom sajtu i šokirala je novinske agencije i fanove, a pojavila se i stranica na Fejsbuku na kojem se navodno mogao videti i snimak slupanog automobila, kao i fotografije, pa se lažna vest veoma brzo proširila i rastužila fanove.

"Glumca Silvester Stalone poginuo je u sudaru između Ipsviča i Vilbenka u Kvislindu. Glumac je krenuo na odmor, a identifikovali su ga po ličnoj karti koja je pronađena na licu mesta. Alkohol i droga nisu pronađeni na mestu udesa", pisalo je u lažnom članku

Silvester Stalone ignorisao je lažnu vest i nije se oglašacao povodom toga.

Ove lažne vesti godinama se šire internetom, kao u svetu tako i kod nas, pa su tako Miki Rurk, Adam Sedler i mnogi drugi proglašavani mrtvim.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track