SEKS BOMBA: Ova glumica je bila devica do svoje 20. godine!
Foto: Rojters

Čuvala se

SEKS BOMBA: Ova glumica je bila devica do svoje 20. godine!

Pop kultura -
Bila sam grozna tinejdžerka. Bila sam sva uštogljena na maturskoj večeri. Zaboga, bila sam devica sve do 20. godine, priznala je glumica

Glumica Rosario Doson danas važi za jednu od holivudskih seks bombi, ali nije oduvek bila tako izazovna i puna samopouzdanja.

"Bila sam grozna tinejdžerka. Bila sam sva uštogljena na maturskoj večeri. Zaboga, bila sam devica sve do 20. godine", priznala je glumica.

"Moja majka je bila samohrana majka koja je odgajala petero dece, tako da nisam mogla samo da sedim i da budem napaljena tinejdžerka i biti samo jedna u nizu tinejdžerskih trudnoća, želela sam više mogućnosti u životu", rekla je Doson.

I dobila ih je. Ipak njeno priznanje u potpunoj je suprotnosti s ulogom koja ju je proslavila - seksualno aktivne tinejdžerke u filmu 'Kids'.

35-godišnja zvezda 'Sin City: A Dame to Kill For' priznala je takođe i da voli romantiku. "Ja sam emotivna žena. Volim intimnost, volim muškarce. Volela bih da se ludo zaljubim u nekoga, ali to mi nije najbitnija stvar na svetu", rekla je.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track