SEKSI FAJTERKA: Ova žena uči Stalonea i Švarcenegera da se biju!
Foto: AP

Zvezda ultimat fajta

SEKSI FAJTERKA: Ova žena uči Stalonea i Švarcenegera da se biju!

Pop kultura -
Umorna sam od gledanja filmova gde je žena slabić, rekla je Ronda Rouzi

UFC šampion i zvezda ultimat fajta Ronda Rouzi je jedna od mnogih zvezda koja se pojavljuje u filmu Silvestera Stalonea "The Expendables". Ovo je njena prva uloga u velikom filmu, i ona oslikava jedan od najjačih ženskih likova ikada viđenih na velikom ekranu.

"Umorna sam od gledanja filmova gde je žena slabić", rekla je nedavno. Rouzi takođe uspešno kombinuje seksi izgled sa mišićima i jačinom koji nisu svojstveni za jednu ženu

Sa kolegama na setu filma "The expendables", foto AP
Sa kolegama na setu filma "The expendables", foto AP

Dok je snimala svoju prvu scenu borbe, Ronda je imala crvenu haljinu i visoke štikle. Međutim, ova 27 - godišnja glumica morala je da se presvuče u udobniju garderobu jer je uspela da polomi štiklu, tako što je razbila prvo flašu o glavu jednom glumcu.

Ronda u zanosu, foto AP
Ronda u zanosu, foto AP

Kada je počinjala da snima sa Staloneom, jedna od prvih scena je bila upravo sa legendarnim glumcem i ova jaka žena je imala veliku tremu.

"Deca su me sutra pitala šta mi je to na rukama. Imao sam ogromnu modricu i slomljeno rebro. Rekao sam im da me je prebila glumica", dodao je Stalone.

Ronda se sprijateljila sa glumačkim legendama, Arnoldom Švarcenegerom, i naravno Staloeom, pa im je pokazivala neke od tehnika u borbi.

Ronda, foto AP
Ronda, foto AP
http://www.youtube.com/watch?v=OC0PWexlBRM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track