ŠERON STOUN NA IVICI SMRTI: Doživela sam moždani! Učila sam da hodam i govorim!

Život ispočetka

ŠERON STOUN NA IVICI SMRTI: Doživela sam moždani! Učila sam da hodam i govorim!

Pop kultura -
Morala sam da učim da hodam, da čujem, da govorim, da se sećam, sve ispočetka. Mislila sam da umirem, čak i kada sam se vratila kući, rekla je Stounova

Glumica Šeron Stoun je 2001. godine doživela tako snažan bol da je pomislila da je upucana u glavu.

U emisiji kod Opre Vinfri "Opra's Master Class" podelila je neke od jezivih detalja iskustva sa ivice smrti."Zvala sam mamu i rekla -mama, ja sam u hitnoj, imam izliv krvi u mozak", ispričala je glumica.

Stounova kaže da su moždani aneurizmi uzrokovali sve, odneli je u mrak, ali su joj dali mogućnost da život vidi potpuno drugačije.

"Morala sam da učim da hodam, da čujem, da govorim, da se sećam, sve ispočetka. Mislila sam da umirem, čak i kada sam se vratila kući", rekla je Stounova.

Godinama kasnije, njen život kao da se raspadao. Godine 2004. Šeron i njen muž Fil Bronstin su se razveli, dok je 2008. njen Fil dobio apsolutno starateljstvo nad njihovim sinom.

"Postojao je deo mene koji je osećao kao da sam sve izgubila. Moja karijera bila je gotovo ugašena, moja porodica takođe, razvela sam se, oduzeto mi je dete i veliki deo mog identiteta. Potonula sam. I kada sam potonula, postala sam feniks. Potpuno sam izgorela, do pepela. Zbog svega što sam bila, mislila sam, ništa od toga nije ostalo", otvorila je dušu Šeron Stoun."Izgubiti sve je kao smrt. Ali to nije loša stvar, smrt nije ono najgore. Sve je postalo bogatije tokom ovog iskustva. Sve je postalo bolje za mene, zbog ovog iskustva. Bilo je kao novi početak. Svaka smrt je novo rođenje", zaključila je ona.

http://www.youtube.com/watch?v=xnHK6TbZTX0

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track