SEĆATE LI SE MALE KOVRDŽAVE SJU: Ja sam narkomanka i alkoholičarka!
Foto: Printskrin

Otvorila dušu

SEĆATE LI SE MALE KOVRDŽAVE SJU: Ja sam narkomanka i alkoholičarka!

Pop kultura -
Alkoholičarka sam Kladim se da vam nije palo napamet da ćete ovu rečenicu čuti od mene. S druge strane, možda ste baš to očekivali, kaže Alisan

Alison Porter (33) igrala je malu kovrdžavju Sju i skoro svima se "zavukla pod kožu". Međutim, kao i mnogi koji su se poput nje u Holivudu proslavili dok su još bili deca, Alison se posle te uloge pomirila s time da u svetu šoubiznisa za nju nema mnogo mesta.

Zbog nedostatka posla u filmu, Alison je pokušala i kao pevačica, ali nije baš ostvarila neviđeni uspeh. Nije znala kako se nositi s neuspehom i malo pomalo počela je sve dublje tonuti u pakao zavisnosti.

"Pozdrav svima, ja sam alkoholičarka. Kladim se da vam nije palo napamet da ćete ovu rečenicu čuti od mene. S druge strane, možda ste upravo to i očekivali jer sam već kao dete bila zvijezda", napisala je Alison na svom blogu.

Ponosna je što je "čista" i kaže da joj je život u jednom trenutku postao intenzivan i nije znala kako da se nosi sa tim.

"Kao i svaki zavisnik počela sam se moliti Bogu, u kojeg nisam verovala, da mi pomogne. Nije mi pomogao. Nakon što sam shvatila da me ne čeka ništa pozitivnog, nazvala sam majku i rekla joj što je na stvari. Nakon toga četiri godine sam bila u programu, odlazila na sastanke zavisnika i polako, ali sigurno postala normalna i zdrava osoba", napisala je Alison.

Kaže kako ima dana kad poželi da pije i drogira se, ali ne čini to jer zna da je potrebna deci i zbog njih želi uvek biti zdrava i pomoći im kako god će to biti potrebno.

"Imam novi život, udala sam se, rodila, kupila novu kuću i promijenila sve podove. Nova sam osoba i sviđa mi se što sam postala - kaže 'Sue'.

http://www.youtube.com/watch?v=h2Hfgd1fIIc

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track