SMRŠAJTE ZDRAVO: Saznajte šta je liposukcijska ishrana
Foto: Shutter

Efikasan i jednostavan koncept

SMRŠAJTE ZDRAVO: Saznajte šta je liposukcijska ishrana

Pop kultura -
Prvi rezultati su vrlo ohrabrujući: težina se naglo smanjuje, pacijenti ne trpe glad i mišična masa je dobro očuvana

Liposukcijska ishrana je medicinska metoda redukcije telesne težine – bez operacije, bez izgladnjivanja i potpuno je bezbedna i jednostavna.

Traje kratko i daje 100 odsto rezultat. Usavršio ju je Profesor Mario Marketi sa Farmaceutskog fakulteta u Rimu. Liposukcijska ishrana je rezultat optimizacije i petnaestogodišnjeg usavršavanja koncepta proteinske dijete, koja koristi fiziološke mehanizme kontrolisane ketogeneze, a zasniva se na pionirskom radu o proteinskim potrebama organizma prof. dr Džordža Blekburna (Harvard Med.School, 1971 god.).

Naučna zasnovanost i efikasnost samog koncepta, kao i više desetina miliona pacijenata do danas učinili su da je ovaj tip dijete do sada najdelotvorniji.

Liposukcijska ishrana, svojom jednostavnošću u primeni, pod obaveznim doktorskim nadzorom daje izrazito značajne, precizne i unapred predvidive rezultate (6-10 kg za samo 10 dana u početnoj fazi, sa značajnim gubitkom masnog tkiva).

Prvi rezultati su vrlo ohrabrujući: težina se naglo smanjuje, pacijenti ne trpe glad i mišična masa je dobro očuvana. Liposukcijska ishrana je najdelotvornija kada je cilj rešiti se viška masnog tkiva.

Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

(Liposukcijksa.ishrana.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track