Šta Megan Foks misli o svojim kolegama?
Foto: Rojters

Otvorila dušu

Šta Megan Foks misli o svojim kolegama?

Pop kultura -
Glumica se osvrnula i na kolegu Šaju LeBafa, sa kojim je snimala dva nastavka filma "Transformers", a koji je od nedavno u problemima sa medijima

Atraktivna glumica Megan Foks, otvorila je svoju dušu za jedan američki magazin, gde je pričala o svom životu, ali i kolegama iz glumačkog sveta.

Glumica se osvrnula i na kolegu Šaju LeBafa, sa kojim je snimala dva nastavka filma "Transformers", a koji je od nedavno u problemima sa medijima.

Šaja LeBaf
Šaja LeBaf

"Nisam zabrinuta oko Šaje. Ja volim mog Šaju, on je sjajan i potpuno normalan. To što njemu mediji rade je klasično izvrtanje izjava i čista manipulacija i jako me nervira. Mada, čvrst je on momak verujem da će biti u redu", iskrena je Megan.

Ona je povezala njegovo trenutno stanje sa događajem koji se i njoj desio pre par godina, kada su mediji počeli da spekulišu o privatnom životu glumice, ali je ipak izašla iz toga jača i sigurnija.

"Zbog toga obožavam Dženifer Lorens, ona je neustrašiva u svađi sa novinarima. Definitivno smatram da ona vlada svetom sada", zaključila je Megan.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track