STARLETA KOJA NIJE HTELA DA RODI ZBOG VB: Prodala sam karte za porođaj za 30.000 funti!

Prodala ih za 14 minuta

STARLETA KOJA NIJE HTELA DA RODI ZBOG VB: Prodala sam karte za porođaj za 30.000 funti!

Pop kultura -
Tri karte su kupili novinari, dok je jedna pripala superfanu, dve su prodate po ceni od 10.000, a dve po ceni od 5.000

Džosi Kaningem, starleta koja je htela da abortira da bi učestvovala u Velikom bratu, odlučila je da rodi treće dete u oktobru u svojoj kući u Lidsu, a sam čin će pratiti četiri njena pratioca, prenosi Lisa.rs.

Naime, četiri mesta u publici, kako je 29. jula 2014. godine ona objavila na svom Tviter profilu, zauzeće tri novinara i jedan super fan, a karte su prodate za 14 minuta - dve po ceni od 10.000 funti, a dve u pola cene.

Ova Britanka koja se već neko vreme trudi da postane manekenka već je više puta šokirala javnost. Postala je poznata po tome što je o trošku zdravstvenog osiguranja uvećala grudi, zahvaljujući obrazloženju da su je u 14. godini zadirkivali jer je bila "ravna". Sledeći šok usledio je kada se saznalo da je i tretman botoksom plaćen iz fonda za socijalno osiguranje jer je navodno imala "ozbiljan problem sa znojenjem".

Kada je najavila da će "abortirati da bi mogla da učestvuje u rijaliti programu Veliki brat", javnost je bila konsternirana ali je Džosi odustala od takve ideje. Ako je verovati njenoj današnjoj najavi na Tviteru, očigledno je našla način da svoj porođaj koji se očekuje u oktobru bolje unovči...

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Kako pišu britanski mediji, tri ulaznice za Džosin porođaj kupili su novinari, dok je četvrto mesto rezervisano za navodnog "super fana" sa Tvitera...

Tri karte su kupili novinari, dok je jedna pripala superfanu, dve su prodate po ceni od 12.500 evra, a dve po ceni od 6.500 evra.

Potez Džosi Kaningem izazvao je lavinu negativnih komentara na društevnim mrežama, mnogi su je osudili zbog toga što pokušava da zaradi na svom porođaju. Kritike su pripale i britanskoj javnosti koja je dozvolila Džosi veliki publicitet.

Džosi je publika upoznala kada je pre nekoliko godina pristala na ponudu " NHS" da se javno isprati povećanje njih grudi. Najveći šok svakako je bila njena odluka o abrotusu. Kao majka dvoje dece Džosi je svoju odluku objasnila time da njena karijera ne sme da čeka, ali je odluku pravdala i finansijskim razlozima.

"Sledeće godine u ovo vreme neću imati bebu. Umesto toga ću biti slavna. Sedeće godine biću poznata, voziću ružičasti rendž rover i kupiću veliku kuću. Ništa mi neće stati na put", rekla je.

Nakon porođaja koji će zabeležiti kamerom, Džosi planira da prodaje DVD sa tog, za većinu žena, privatnog čina.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track