Stigle reakcije na izjavu Zverke da je Keri ku*ka!

Seks i grad

Stigle reakcije na izjavu Zverke da je Keri ku*ka!

Pop kultura -
Pre par dana Zverka je šokirao obožavateljke 'Seks i grada' svojom izjavom, a sada su stigle i reakcije

Glumac Kris Not koji se proslavio likom popularnog Mr.Biga (Zverka) iz serije 'Seks i grad' nedavno je komentarisao romansu svog lika i lika Keri Bredšo koju je glumila Sara Džesika Parker nakon što su se pojavila šuškanja da je u pripremi snimanje i trećeg nastavka filma – tada je Keri nazvao pravom 'kur**'.

"Koliko ih je ona imala? Bila je takva kur**''

Sada se oglasila i jedna od autorki popularnog serijala Dženi Biks koja je poručila kako se s Krisom jedino slaže u tome da je 'Keri snažna i pametna žena', a kao lik u seriji je imala oko 20-tak momaka s kojima je izlazila/spavala.

"Oh, to je tako teška izjava. Možda je Zverka zaboravio kako je on prevario Keri, pa je i sam varao suprugu s Keri. Tako da bih rekla da je to malo pokvareno od njega. Nije nimalo kul. Trebalo bi da bude srećan što ga je primila nazad", poručila je jedna od autorki serije, piše Buzzfeed.

Kris se upetljao u svojim izjavama, pa je putem svog menadžera poslao i saopštenje: "Zanimljivo je kako je zabavna serija poprimila tako histerične razmere. Naravno da je to bila šala, ali uvek nekako zaboravim da ne razumeju svi moje šale, kao ni svi mediji".

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track