STIŽU DVE PRINCEZE: Kejt očekuje bliznakinje?!
Foto: Ap

Kraljevstvo u šoku

STIŽU DVE PRINCEZE: Kejt očekuje bliznakinje?!

Pop kultura -
Kejt i Vilijam odlučili su da ukoliko dobiju ćerku njoj daju ime Dajana, a u slučaju da dobiju bliznakinje, jedna devojčica bi se zvala Elizabeta, po prabaki i sadašnjoj britanskoj kraljici

Kejt Midlton (32), vojvotkinja od Kembridža, supruga britanskog princa Vilijama (32), očekuje blizance, i to devojčice!

Kako prenose brojni portali, pozivajući se na dobro obaveštene anonimne izvore, Kejt i Vilijam su već odlučili da će ukoliko dobiju devojčicu njoj dati ime po prinčevoj tragično preminuloj majci princezi Dajani, koja je poginula u saobraćajnoj nesreći u Parizu 1997. Podsećamo, iz kraljevske porodice su tek pre tri nedelje potvrdili da je Kejt trudna i da očekuje prinovu.

Srećni događaj se očekuje početkom naredne godine. Endru Morton, kraljevski biograf, tvrdi da su Kejt i Vilijam odlučili da ukoliko dobiju ćerku njoj daju ime Dajana, a u slučaju da dobiju bliznakinje, jedna devojčica bi se zvala Elizabeta, po prabaki i sadašnjoj britanskoj kraljici. Time bi se zadovoljila i kraljica, koja i nije previše srećna što će joj praunuka nositi ime bivše snaje.

Kejt i u drugoj trudnoći ima problema sa jakim mučninama, zbog čega postoji opasnost da dehidrira, zbog čega se povukla iz javnosti. Ona i Vilijam, koji je posle oca princa Čarlsa drugi u redu za nasleđe britanske krune, dobili su sina princa Džordža 22. jula prošle godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track