STRIPTIZ: Biber se skinuo u gaće usred emisije

Program uživo

STRIPTIZ: Biber se skinuo u gaće usred emisije

Pop kultura -
Pevač iznenadio devojke u publici, a voditeljku ostavio u čudu kad je sa sebe zbacio garderobu
1 / 5

Džastin Biber ne može da sedi mirno i gde god da se pojavi, ostane upamćen. Ili završi u zatvoru, ili na naslovnim stranama svetskih tabloida.

Sad se potrudio da obeleži festival Fešn rok, na kojem je gostovao, a to mu je i pošlo za rukom. Naime, Biber je nasred scene izveo striptiz. On, tvrde svetski mediji, to nije ni nameravao, već je bio iznerviran što mu je brojna publika zviždala u trenutku kad je pokušao da najavi koleginicu Ritu Oru, pevačicu albanskog porekla koja je rođena u Prištini.

On je tad rešio da pridobije naklonost devojaka iz publike, pa im je priredio iznenađenje - odjednom se skinuo. Kontroverzni pevač zbacio je sa sebe pantalone i košulju i ostao je samo u gaćama.- Ne osećam se prijatno kad nisam samo u svojim boksericama. Zar to nije kul - rekao je Biber.

Tinejdžerke su počele da vrište, pale su u trans, a zbunjena voditeljka je ostala u šoku. Pokrila je usta i čudila se Biberovom potezu. On je neko vreme stajao u boksericama i pokazivao svoje trbušnjake.- Je l‘ bolje sada? - pitao je pevač publiku, koja je posle zviždanja počela da mu skandira.

Da mu i striptiz ide od ruke, bilo je jasno, jer se Biber skinuo za tridesetak sekundi, a posle ovog šoua mogli su se čuti komentari da je dobro istreniran, jer često provodi vreme sa striptizetama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track