KONAČNO SVADBENA ZVONA: Venčali se Anđelina Džoli i Bred Pit!
Foto: Rojters

Napokon brak

KONAČNO SVADBENA ZVONA: Venčali se Anđelina Džoli i Bred Pit!

Pop kultura -
Par se upoznao pre desetak godina prilikom snimanja akcionog trilera "Gospodin i gospođa Smit" u kojem su igrali bračni par

PARIZ - Svadbena zvona su se konačno oglasila za Anđelinu Džoli i Breda Pita.Holivudski par venčao se u subotu u Francuskoj, izjavio je danas njihov predstavnik za štampu.

Dvoje glumaca su se upoznali pre desetak godina prilikom snimanja akcionog trilera "Gospodin i gospođa Smit" u kojem su igrali bračni par, ulogu koju će uskoro reprizirati i u novom dugometražnom ostvarenju "By the Sea" koji će režirati Džoli.

Svadba je bila privatna i prisustvovali su joj porodica i prijatelji. Prethodno su Pit i Džoli pribavili dozvolu za sklapanje braka od lokalnog kalifornijskog sudije, a taj isti sudija je upravljao ceremonijom u Francuskoj. Svadbi su prisustvovala i deca slavnog para.

http://www.youtube.com/watch?v=OMw8A0BL8ew

Američka glumica Andželina Džoli nedavno je potvrdila za francuski list “Parisien” da će se ona i njen dugogodišnji partner Bred Pit venčati, ali nije rekla kada.

"Još smo vereni ali to (venčanje) je projekat na koji mislimo", rekla je američka zvezda za list “Parisien”. Ova njena izjava ponovo će podstaći glasine o skorom venčanju Džoli-Pit na njihovom imanju na jugu Francuske, koje već godinam kruže i podstiču opsadu paparaca.

Par ima imanje Miraval na jugu Francuske gde provodi deo godine i proizvodi roze vino.

"Osećamo se malo Francuzima. Deca još više, oni bolje govore vaš jezik nego mi", rekla je glumica koja se nalazi u Francuskoj da bi učestvovala u promociji svog poslednjeg filma "Grdana - zla vila” Dizni produkcije.

http://www.youtube.com/watch?v=O41fs1impC4

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track