SVIRAJTE ZA NAS, SVI U GLAS: Jelen Pivo poklanja - Srbija peva!
Foto: PR

Naša stvar

SVIRAJTE ZA NAS, SVI U GLAS: Jelen Pivo poklanja - Srbija peva!

Pop kultura -
Bend Inkognito učestvovao u snimanju spota za pesmu „Naša stvar”

"Večeras pevajte sa nama, svirajte za nas, svi za istim stolom, svi u isti glas..." samo je deo pesme „Naša stvar” koju Jelen Pivo poklanja svojim ljubiteljima širom Srbije.

Beograd, Novi Sad, Niš, Kikinda, Vranje, Kruševac - neki su od gradova u kojima će jedanaest odabranih bendovana svoj način odsvirati pesmu za potrebe snimanja spota kako bi se u pesmi što verodostojnije predstavila cela Srbija.

Jedan od jedanaest odabranih bendova je i dobro poznati beogradski bend "Inkognito" koji je učestvovao je u snimanju spota za pesmu "Naša stvar" - pesma je komponovana u starogradskom maniru i slavi tradicionalne vrednosti, kao što su prijateljstva, kumstva, porodična okupljanja i mnoge druge povode za slavlje koje svi volimo i na koje smo ponosni.

"Drago nam je što imamo priliku da učestvujemo u ovom originalnom projektu i izvedemo pesmukoja na najlepši način slavi druženje i prijateljsku atmosferu koju svi volimo. Svaka čast Jelen timu što se setio ovako lepog poklona, "Naša stvar" je pesma uz koju će se svi radovati, a već od danas je deo našeg obaveznog repertoara", izjavio je Predrag Pejčić, pevač benda Inkognito.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track