Tajna savršene guze Dženifer Lopez
Foto: Printskrin

Ovako ona to radi

Tajna savršene guze Dženifer Lopez

Pop kultura -
Ova 45-godišnjakinja je u svom novom spotu stala rame uz rame sa gotovo duplo mlađom Igi Azaleom i pokazala da izgleda bolje nego ikad

Zadnjica Dženifer Lopez postala je globalni fenomen, a njen novi spot "Booty" za samo 24 sata pogledalo je 11 miliona ljudi. A sada je i otkrivena tajna njene savršeno zategnute guze.

Ova 45-godišnjakinja je u svom novom spotu stala rame uz rame sa gotovo duplo mlađom Igi Azaleom i pokazala da izgleda bolje nego ikad. Ipak, Džej Lo je imala malu pomoć jednog od najpoznatijih trenera poznatih, Trejsi Anderson.

"Dženifer vežba da bi poboljšala kondiciju i da bi mogla da izdrži svoje naporne koncerte. Mi ne želimo da njene seksi obline nestanu, već samo da ih održavamo zategnutim", ispričala je Trejsi.

Ali, Trejsi ima i jednu tajnu. Ona na svakih 10 treninga menja strukturu Dženiferinih vežbi da se mišići ne bi navikli. Takođe, Trejsi je otkrila da je Džej Lo izuzetno savesna i da se plaši da propusti jedan dan treninga da joj se mišići ne bi opustili.

"Kada sam počela da treniram sa Trejsi, bilo mi je teško da se motivišem. Međutim, ona me je savetovala da vežbanje shvatim kao nešto što ću raditi mehanički i shvatiti kao rutinu, baš kao pranje zuba. Sada je treniranje deo mog života", ispričala je Dženifer.

Druge poznate ličnosti koje treniraju sa Trejsi su Madona, Šakira, Nikol Riči i novopečena mlada Šeril Fernandes-Versini, poznatija kao Šeril Kol.

"Već duže vreme treniram po Trejsinoj metodi. Nije lako, ali ako terate sebe da izdržite do kraja, videćete rezultate i obožavaćete je", ispričala je Šeril.

http://www.youtube.com/watch?v=nxtIRArhVD4

(Žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track