TELEVIZIJA N1 POČELA DA RADI: Prvi gosti novoizabrani članovi Predsedništva BiH!

Ekskluzivni CNN partner

TELEVIZIJA N1 POČELA DA RADI: Prvi gosti novoizabrani članovi Predsedništva BiH!

Pop kultura -
N1 njuz platforma ima tri regionalna centra – u Sarajevu, Beogradu i Zagrebu, od kojih svaki ima svoju uređivačku politiku, novinare, TV studio, web i mobilnu platformu

N1 prva regionalna dvadesetčetvorosatna njuz platforma i ekskluzivni CNN partner za region počinje sa emitovanjem programa večeras u 20 sati.

Večeras u studiju N1 televizije biće novoizabrani članovi predsedništva BiH Bakir Izetbegovic, Dragan Čović i Mladen Ivanić. Gledaoci će biti u prilici da postavljaju pitanja gostima.

Pokretanjem N1 TV kanala, istovremeno će biti pokrenuti i n1info.com news portal, kao i aplikacije za IOS, Android i Vindouz.N1 news platforma ima tri regionalna centra – u Sarajevu, Beogradu i Zagrebu, od kojih svaki ima svoju uređivačku politiku, novinare, TV studio, web i mobilnu platformu. Sva tri studija proizvodiće tri odvojena sadržaja koji će se spajati u jedan regionalni program kada su u pitanju informacije koje budu zanimale publiku u sve tri zemlje.Kao ekskluzivni partner CNN za region, N1 će biti u mogućnosti da emituje CNN program koji smatra relevantnim za gledaoce u regiji. Istovremeno ova saradnja omogućava CNN pristup izveštajima N1 reportera i N1 sadržajima iz celog regiona.U svom timu, N1 je okupio medijske profesionalce sa višegodišnjem iskustvom u domaćim i internacionalnim medijskim korporacijama. Među njima su Brent Sadler, nekadašnji novinar CNN, sada direktor uredničkog kolegija N1 i Zoran Stevanović, direktor programa za regiju, sa dugogodišnjim iskustvom na CNN.Direktori programa su: za Sarajevo Amir Zukić, za Hrvatsku Dubravko Melić, za Srbiju Jugoslav Ćosić. Regionalni direktori su urednici i voditelji političkog tok-šou programa.

http://www.youtube.com/watch?v=JwVZzIyfrJs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track