TERETANA: Dženifer Lopez svaki dan radi na svojoj guzi!
Foto: Kurir Štampano

Otkrivena tajna savršeno zategnute zadnjice

TERETANA: Dženifer Lopez svaki dan radi na svojoj guzi!

Pop kultura -
Lopezova redovno vežba s ličnom fitnes instruktorkom Trejsi Anderson, koja vodi računa i o liniji Gvinet Paltrou, Kim Kardašijan i Šakire
1 / 3 Foto: Kurir Štampano

Dženifer Lopez naporno vežba da bi imala guzu o kojoj ceo svet priča.Naime, poznata pevačica svakog dana ide u teretanu, gde sat vremena posvećuje samo svojoj zadnjici. Za to vreme radi isključivo vežbe za pozadinu. Ovu tajnu otkrila je njena lična fitnes instruktorka Trejsi Anderson, koja je zadužena i za savršenu figuru Gvinet Paltrou, Kim Kardašijan i Šakire. Lopezova s Trejsi godinama trenira i nikada nije ni pomislila da je zameni. Rezultati su i te kako vidljivi.

- Nismo želeli da promenimo njeno seksi telo, već samo da oblikujemo ono što Dženifer već poseduje - objasnila je Andersonova.Inače, ona je bivša plesačica koja je snimila četiri DVD sa vežbama, a svaki je u Velikoj Britaniji prodat u više od 20.000 primeraka.

Temu o guzi Džej Lo ponovo je pokrenulo prikazivanje spota za pesmu „Booty“, koju je snimila sa Igi Azaleom. Ovaj video je za samo 24 sata pregledan čak 11 miliona puta, a mnogi smatraju da je za taj uspeh najzaslužnija zadnjica Džej Lo, koja je u prvom planu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track