TUŽAN DAN: Jedan od likova iz Simposonovih umire u sledećoj epizodi!
Foto: Fejsbuk

Nagađate li koji

TUŽAN DAN: Jedan od likova iz Simposonovih umire u sledećoj epizodi!

Pop kultura -
Jedan od glavnih likova ove serije će umreti u prvoj epizode nove sezone, a producenti su najavili da će to biti glumac koji je dobio nagradu Emi

Izvršni producent crtane serije "Simpsonovi" Al Džin je otkrio početkom godine da će jedan od glavnih likova u seriji, umreti na početku 26 sezone.

Obožavatelji serije "Simpsonovi" su u strahu! Jedan od glavnih likova ove serije će umreti u prvoj epizode nove sezone, a producenti su najavili da će to biti glumac koji je dobio nagradu Emi. Jedini problem je što su svi glavni likovi dobili upravo ovu nagradu za učešće u seriji, kao i mnogi gosti koji su posuđivali glas jednom od gostujućih likova.

Al Džin je obelodanio da će razlog smrti upravo biti religija, pa su tako mnogi obožavatelji odmah pomislili na Neda Flandersa, Homerovog prvog komšiju, iako ništa do sada nije potvrđeno. "Epizoda će biti jedna od emotivno najtežih za obožavatelje, ali na kraju mislim da će poprilično uživati u njoj", rekao je Džin. On je dodao i kako još uvek ne razmišlja o završetku serijala, navodeći da će se to možda desiti tek za četiri godine.

Foto Fejsbuk
Foto Fejsbuk

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track