U TRANSU: Darkvud Dab potopio Jaz!
Foto: Damir De

Suze na poslednjoj večeri Si densa u Budvi

U TRANSU: Darkvud Dab potopio Jaz!

Exit 2018 -
Beogradski sastav dobro zagrejao plažu za nastup Andervorlda pred više od 30.000 ljudi
1 / 2 Foto: Damir De

Kraj morskog Egzita.Popularni beogradski bend Darkvud Dab i britanski sastav Andervorld sinoć su fantastičnim nastupima na Jazu obeležili treće i poslednje veče Si dens festivala, koji je ove godine prvi put organizovan u Crnoj Gori, kao nastavak najboljeg evropskog festivala Egzita.

Mladi iz celog svetaNa hiljade mladih koji su iz brojnih zemalja došli na Crnogorsko primorje samo zbog Si densa plakalo je zbog završetka lude zabave, o kojoj će se, sudeći po komentarima, dugo pričati. Alternativni rokeri iz Beograda Darkvud Dab izveli su svoje najpoznatije hitove i napravili odlično zagrevanje pred nastup Andervorlda, pionira i najznačajnijeg sastava u istoriji elektronske muzike i neprevaziđenih vladara plesnih podijuma širom sveta.

Ovacije za BritanceOvaj britanski sastav dočekan je ovacijama, a njihov nastup pratilo je više od 30.000 ljudi. Pored njih, jednočasovne koncerte na glavnoj bini održali su i Urban&4, Tara Makdonald, Mark Najt i Juan Etkins.Dnevne žurke na plaži takođe su bile veoma posećene, a obližnji kamp iz sata u sat se sve više punio raspoloženim posetiocima, koji nisu krili oduševljenje boravkom na jadranskoj obali.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track