UNAKAZILE SE PLASTIČNIM OPERACIJAMA: Evo kako danas izgledaju nekada lepe i seksi žene
Foto: Rojters

Operacije koje su krenule po zlu

UNAKAZILE SE PLASTIČNIM OPERACIJAMA: Evo kako danas izgledaju nekada lepe i seksi žene

Pop kultura -
Zvezda filma "Bridžit Džons" gotovo je neprepoznatljiva, a najgore od svega je što umesto da izgleda mlađe, ispalo je kao da je preko noći ostarila.

Rene Zelveger koja je šokirala svet zbog preterane upotrebe botoksa i prečestih odlazaka kod plastičnog hirurga na zatezanje lica, samo je jedna od zvezda koja očigledno ne preza ni od čega ne bi li zaustavila starenje. Zvezda filma "Bridžit Džons" gotovo je neprepoznatljiva, a najgore od svega je što umesto da izgleda mlađe, ispalo je kao da je preko noći ostarila.

Ledeni osmeh posle silnog botoksa

Nekad

Lara Flin BojlLepotica iz serije "Tvin Piks" na svakom javnom pojavljivanju sve više i više liči na žrtvu plastičnih operacija. Obrazi su joj zategnuti do pucanja, usne prevelike, a obrve "zakucane" na jednom mestu - visoko, visoko na čelu.

Posle svih operacija

Nekad

La Toja DžeksonSestra Majkla Džeksona je krenula stopama kralja popa, bar kada su plastične operacije u pitanju. Ona, baš kao i Majkl ali i njihova sestra Dženet, najpre je sredila nos. Na isti operacija su i implanti u obrazima, sređivanje brade, botoks, zatezanje lica...

Meg RajanMeg Rajan se od omiljene komičarke i svima simpatične glumice pretvorila u nekog ko ne ume da stane sa operacijama. Lice joj je zategnuto toliko da izgleda kao da će joj koža svakog časa pući, a u usne je stavila nekoliko kubika silikona viška.

Donatela VersaćeŽena koja je na čelu jednog od najvećih imena modne industrije koliko voli modu toliko voli i solarijum i plastičnog hirurga. Donatela je gotovo knjiški prikaz onog što nikako ne biste trebalo da raditi kada zakažete kod plastično hirurga - operisala je usne, nos, obraze...

Dženifer GrejOvako danas izgleda Bejb iz "Prljavog plesa"Ova glumica se proslavila igrajući u filmu "Prljavi ples" uz Patrika Svejzija. Prvi hirurški zahvat koji je imala bio je na njenom nosu koji je smanjila. Ali odmah nakon toga prestala je da dobija ponude da negde glumi. S druge strane nije prestala sa hirurškim "ulepšavanjem".

Nekad

Dnevnik.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track