VELIKA ČAST: Čuvena španska pevacica Luz Kasal gošća Manjifika
Foto: PR

Video poruka

VELIKA ČAST: Čuvena španska pevacica Luz Kasal gošća Manjifika

Pop kultura -
Kasal je u video poruci kazala da je za nju velika čast što je bila deo ekipe filma "Montevideo, vidimo se" i što će učestvovati na koncertu Manjifica, muzičara koga poštuje i kome se mnogo divi

BEOGRAD - Čuvena španska pevačica Luz Kasal biće specijalna gošća na koncertu slovenačkog muzičara Manjifika na koncertu 18. oktobra u Sava Centru sa Umetničkim ansamblom Ministarstva odbrane "Stanislav Binički".

Kasal je u video poruci kazala da je za nju velika čast što je bila deo ekipe filma "Montevideo, vidimo se" i što će učestvovati na koncertu Manjifica, muzičara koga poštuje i kome se mnogo divi.

Gostovanje Kasal na koncertu u Beogradu, Manjifiko je najavio danas na konferenciji za novinare u Centralnom domu Vojske Srbije na kojoj je govorio i režiser filmova "Montevideo" Dragan Bjelogrlić.

Manjifico je sarađivao sa Kasal na snimanju muzike za "Montevideo, vidimo se!", srpskog kandidata za nagradu Oskar u kategoriji najbolji dugometražni igrani film na stranom jeziku u 2014. godini.Na koncertu u Sava centru španska pevačica će iz filma Bjelogrlića izvesti "Madrugadas (Pukni zoro)" i "Al Viento", kao i svoj veliki hit "Piensa en mi".

Nakon rada na muzici na prvom filmu "Montevideo, Bog te video" (2010), Manjifiko je za njegov nastavak "Montevideo, vidimo se" (2014) morao da "uhvati ambijent" radnje smeštene u Latinsku Ameriku, film je diktirao muziku i odabir pevača.

Odmah se setio Kasal, dobitnice Gremi nagrade, španske dive poznate u svetu po pesmama "Piens en mi" i "Un ano de amor" iz filma svog sunarodnika režisera Pedra Almodovara "Visoke potpetice", ali je pomislio kako nema nikakve šanse da dođe do nje.

Manjifiko je ispričao da se produkciji ideja toliko dopala, da su je u roku od mesec dana pronašli i sa njom stupili u kontakt. Poslali su joj pesme koje bi trebalo da otpeva i na svu sreću njoj se sve jako dopalo. Sa Umetničkim ansamblom Ministarstva odbrane Srbije "Stanislav Binički" Manjifiko i njegov ansambl održali su 15 koncerata u Sloveniji, Italiji i Švajcarskoj, a koncert u Sava centru najavljuju kao poseban, tu će biti režiser Bjelogrlić, glumci i saradnici na filmu, svojevrsna zadnja klapa "Montevidea".

Ulaznice za ovaj koncert od danas su u prodaji na blagajni Sava centra i preko mreže Eventim, po cenama 2.500, 2 200, 1.800 i 1.500 dinara.

http://www.youtube.com/watch?v=FYKpALGyAh4

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track