VELIKA ŠANSA ZA PRVI POSAO: Belgrade Beer Fest zaposliće 500 mladih

Od 13. do 17. avgusta

VELIKA ŠANSA ZA PRVI POSAO: Belgrade Beer Fest zaposliće 500 mladih

Pop kultura -
Belgrade Beer Fest kao najmasovniji događaj svake godine privuče sve više turista, a važna karakteristika manifestacionog turizma je njegov potencijal da bude generator povećanja zaposlenosti stanovništva

Beogradska kulturna mreža, producent Belgrade Beer Festa, kao društveno odgovorna kompanija pruža veliku šansu za prvi posao mladima u Srbiji.

Tokom priprema festivala, kao i na samoj manifestaciji, posao će dobiti preko pet stotina mladih, koji tako mogu iskoristiti leto kako bi zaradili za školovanje, dalje usavršavanje ili eventualni odlazak na odmor.

Bez obzira da li će raditi na štandovima, u samoj organizaciji ili na promociji festivala, svi koji budu deo ovogodišnjeg Belagrade Beer Festa, pored zarade, steći će veliko iskustvo i stvoriti mnogobrojne kontakte radeći na događaju koji po angažovanim resursima i poseti ne zaostaje za najvećim svetskim festivalima.

Belgrade Beer Fest kao najmasovniji događaj svake godine privuče sve više turista, a važna karakteristika manifestacionog turizma je njegov potencijal da bude generator povećanja zaposlenosti stanovništva.

Preko pet i po miliona zadovoljnih posetilaca iz Srbije i sveta tokom jedanaest održanih festivala, dokaz su da je Belgrade Beer Fest na dobrom putu.

Festival je najmasovniji događaj u Srbiji, sa prosečnom godišnjom posetom od preko 500.000 ljudi (od toga 15.000 gostiju iz inostranstva). Svake godine na festivalu nastupi preko 50 bendova i DJ–eva iz Srbije i drugih zemalja.

Takođe, osim pivarskih kompanija, prisutno je i mnogo drugih firmi iz različitih privrednih oblasti. Drugim rečima, Belgrade Beer Fest je postao respektabilni privredni sajam i, ujedno, manifestacija od velikog turističkog značaja za Srbiju i Beograd.

Belgrade Beer Fest se održava dvanaesti put na Ušću, od 13. do 17. avgusta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track