VESELE LOKNE: Slavni šetaju sa viklerima
Foto: Printskrin

Šta će sve da istrpe zbog lepote

VESELE LOKNE: Slavni šetaju sa viklerima

Pop kultura -
Osim poznatih žena koje su spremne na sve da bi izgledale što bolje, i neki muškarci dele stav da je dobar izgled prioritet

Odvajkada se zna da su žene spremne da pretrpe svašta zarad lepote, a poznate prednjače u tome!Bilo da treba da se pokažu na sceni ili se spremaju da zablistaju na crvenom tepihu, žrtvu za lepotu su uvek spremne da podnesu. U poslednje vreme često možemo da se susretnemo i sa pripadnicima jačeg pola koji takođe dele stav da je lepota prioritet, pa čak i nekad mora da zaboli.

Deniz Ričards
Deniz Ričards

Spas u papilotnama Nije retkost da se poznate face širom sveta šetkaju s viklerima na glavi. Adrijana Lima, jedna od najlepših žena na planeti, takođe mora da se posveti svom izgledu ako hoće da se predstavi u najboljem svetlu, pa i ona pred izlazak na pistu često satima na glavi mora da drži papilotne. Ni sa najboljim top-modelom devedesetih Sindi Kraford nije ništa drugačije. I ova manekenka, čiji draž i seksepil odolevaju vremenu, uhvaćena je s viklerima na glavi dok se sprema za izlazak pred kamere. Liv Tajler, koja se smatra ružnim pačetom koje je izraslo u pravu labudicu, isto tako bujnost kose postiže navijajući je i praveći lokne. Bivša žena Čarlija Šina Deniz Ričards takođe je za zanosni izgled svojih vlasi često najzahvalnija papilotnama. Iako zvuči neobično, postoje i muškarci koji su se sami uverili u to kako je ženama koje svakodnevno moraju da brinu o svojim frizurama. Bredli Kuper prošao je kroz mukotrpan proces da bi mu se lokne vijorile na glavi tokom snimanja filma „Američka prevara“. Čak je sam došao na tu ideju, iako su mnogi smatrali da sve vreme nosi periku. To je ipak bila njegova kosa podvrgnuta specijalnom tretmanu.TransformacijaOvaj glumac je u pomenutom filmu nominovan i za Oskara, što je postigao možda upravo zbog svoje fascinantne transformacije i tolike posvećenosti kovrdžama.

Adrijana Lima
Adrijana Lima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track