(VIDEO) ČUDNE HOLIVUDSKE SUDBINE: Igrali se brat i sestra, pa se zaljubili!
Foto: Ap

Hemija između glumaca

(VIDEO) ČUDNE HOLIVUDSKE SUDBINE: Igrali se brat i sestra, pa se zaljubili!

Pop kultura -
Brojni su započeli romanse nakon što su se zaljubili upravo dok su snimali kadrove holivudskih ostvarenja

Hemija između glumaca tokom snimanja filma nije ništa neobično. Brojni su započeli romanse nakon što su se zaljubili upravo dok su snimali kadrove holivudskih ostvarenja. Stvar je ipak malo čudnija kada igraju brata i sestru!

Majkl Si Hol i Dženifer Karpenter

Njih voje glumili su brata i sestru u hit seriji o policajcu - serijskom ubici "Dekster". Upoznali su se na setu 2006. a zabaljali su se nepune dve godine pre nego što su 2008. stavili tačku na svoju vezu. Serija je postala hit, i potrajala još nekoliko godina nakon njihovog raskida, te su morali da se "trpe" još nekoliko sezona "Dekstera".

Metju Broderik i Dženifer GrejMuž Sare Džesike Parker svojevremeno je delio filmsko platno sa Dženifer Grej u filmu "Slobodan dan Ferisa Bjulera", u kojem su tumačili brata i sestru koji imaju krajnje turbulentan odnos. Uspešno su krili svoju vezu, iako su glasine o njihovoh romanski uveliko kružile Holivudom. Ipak, otkriveni su u sada već čuvenom udesu, kada je Broderik upravljajući automobilom usmrtio jednu osobu u Severnoj Irskoj. Saputnica na prednjem sedištu bila je upravo zvezda "Prljavog plesa" Dženifer Grej. Njihova veza završila se posle tog tragičnog događaja.

Kris Pret i Emili VankempPočetkom 2000. Kris Pret i Emili glumili su u seriji "Everwood". Bili su nerazdvojni gotovo tri godine, kada su konačno 2006. odlučili da stave tačku na romansu. Emili je sada zvezda poznate serije "Osveta", a Kris osvaja ženska srca ulogom u "Čuvarima galaksije".

http://www.youtube.com/watch?v=9sOSpce4S84

Šenon Doerti i Džejson Pristli

Priče o raznim dramama i scenama koje su se dešavale iza kulisa snimanja "Beverli Hilsa", sada su već legendarne. Naročito je poznato bezobzirno ponašanje Šenon Doerti. Ipak, romansa između nje i njenog "brata po seriji" Džejsona na videlo je izašla tek nedavno, kada je glumac priznao voditelju Hauardu Šternu da se zabavljao sa Šenon.

http://www.youtube.com/watch?v=EhCNloShQ-M

Ian Somerhalder i Megi GrejsU seriji "Izgubljeni" Somerhalder igra previše zaštitnički nastrojenog brata Buna, dok Megi igra bogatu i razmaženu sestru Šenon. Počeli su da se zabavljaju 2006. godine, tek kada su njihovi likovi "otpisani" iz serije, ali su nedugo potom prekinuli romansu. Ipak, u poslednje vreme varnice su ponovo počele da sevaju, pa nije isključeno da se ponovo upuste u ljubavne vode.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja