(VIDEO) GLUMIO SVEŠTENIKA: Glumac Stiven Kolins zlostavljao maloletne devojčice!
Foto: Wikipedia

Pao u zamku

(VIDEO) GLUMIO SVEŠTENIKA: Glumac Stiven Kolins zlostavljao maloletne devojčice!

Pop kultura -
U jednom trenunutku dok sam je dirao naterao sam je da mi stavi ruku na penis, rekao je Kolins dok ga je supruga snimila

Stiven Kolins, glumac koji je glumio porodičnog sveštenika u seriji "U sedmom nebu" s Džesikom Bil, svojoj bivšoj supruzi priznao je da zlostavljao devojčice, a sve je zabeženo na snimku koju je objavio američki portal TMZ.

Kolins, koji se nalazi usred brakorazvodne parnice s glumicom Fej Grant nakon 27 zajedničkih godina, 2012. godine tokom seansi bračnog savetovanja, supruzi je ispričao da je zlostavljao i seksualno maltretirao maloletne devojčice pre nekoliko godina.

Međutim, Kolins nije znao da ga žena snima. Fej Grant snimala je seanse sa savetnikom jer joj je tako savetovao advokat. Naime, u Kaliforniji sme potajno da se snima snima druga osoba ako će se time sakupiti dokazi da je reč o krivičnom delu, što zlostavljanje dece mlađe od 14 godina i jeste.

Na snimku je zabeleženo kako je Kolins zlostavljao devojčicu od 11 godina, rođaku njegove prve supruge.

"U jednom trenunutku dok sam je dirao naterao sam je da mi stavi ruku na penis", čuje se kako govori. Ispričao je još kako je još dve devojčice, starosti od 11 i 12 godina, neprimereno dirao.

Policija Njujorka ima te snimke u posedu i sprovodi se istraga. Ovo nije prvi put da se nad 67-godišnjim glumcem sprovodi istraga zbog istog dela. Još 2012. godine jedna od devojčica prijavila je zlostavljanje, ali optužnica nikad nije podignuta.

http://www.youtube.com/watch?v=Sy1a7DM6GXs

(EPK/Večernji)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track